آرد سفید گندم - 1 لیوان (125 گرم)
آب - یک لیوان
تخم مرغ - 5 تا 6 عدد (بستگی به کوچک و بزرگی تخم مرغ دارد )
روغن جامد - نصف لیوان (100 گرم )
نمک به مقدار کم
طرز تهیه
آب و روغن و نمک را در ظرف گود نسبتا کوچکی می ریزیم روی آتش می گذاریم تا بجوشد. آرد را می ریزیم و کم کم هم می زنیم تا خمیر سفتی به دست بیاید. ظرف محتوی خمیر را از روی آتش بر می داریم ، می گذاریم خمیر کمی سرد شود . تخم مرغ ها را دانه دانه در خمیر می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم (بهتر است از همزن برقی استفاده کنیم) باید یک تخم مرغ کاملا مخلوط و جذب خمیر شود بعد تخم مرغ دیگر را اضافه نمود . در صورتی که تخم مرغ ها ریز باشد تا 7 عدد می توان تخم مرغ مصرف کرد ، مشروط بر اینکه خمیر شل نشود ، اکنون این خمیر برای هر نوع مصرفی آماده است.